Basistraining Oplossingsgericht Werken

Inhoud
In deze vierdaagse training leer je hoe je mensen helpt hun eigen problemen op te lossen. We laten je aan den lijve ervaren hoe ook jouw oplossend vermogen als begeleider wordt versterkt. Deze basistraining is gebaseerd op de beschrijving  van de Oplossingsgerichte methodiek die in 2017 wetenschappelijke erkenning heeft gebracht in Nederland *.

In deze beschrijving worden 4 doelen benoemd die de basis vormen voor deze training. We nemen je mee langs deze vier doelen. De theorie van het Oplossingsgericht werken wordt gekoppeld aan jouw praktijk. Je oefent met de Oplossingsgerichte technieken en leert de houding aan die erbij past. Je leert te werken vanuit de vragen van, en het nut voor jouw klanten.

Voor wie
Coaches, hulpverleners, opleiders en leidingevenden die enthousiast zijn om met de Oplossingsgerichte methode aan de slag te gaan.

Data
5 oktober, 2 en 16 november en 7 december van 9.30 – 17.00 uur. Om ruimte te creëren voor oefening en ervaring opdoen, liggen de data enkele weken uit elkaar.

Locatie
Centraal in Nederland.

Kosten:
650 euro. Elke deelnemer die een collega inbrengt, ontvangt 100 euro korting.

Een handout met relevante artikelen is bij de prijs inbegrepen. Koffie, thee, lunches zijn eveneens inclusief.

Informatie en inschrijven
Voor meer informatie en inschrijving kun je een van de trainers benaderen:
Herman Prüst 06-40357535, info@re-sourcetenc.nl
Frank van der Heijden, 06-44442873, werkenmetsucces@gmail.com

Literatuur voor de training zal bestaan uit: De kracht van Oplossingen (de Jong en Berg, 2015). U krijgt daarnaast enkele artikelen uitgereikt.

Accreditatie: SKJ: 39 punten, SKJ200727

* Voor deze beschrijving klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *