Ons aanbod

Teamcoaching 

Een beproefde manier om een team te coachen is met behulp van het ‘Meetinstrument teamontwikkeling©’, ontwikkeld door Werken met Succes in samenwerking met de Radboud Universiteit Nijmegen. Het Meetinstrument Teamontwikkeling© brengt nauwkeurig in kaart in welke fase van teamontwikkeling het team zich bevindt.

Basistraining Oplossingsgericht Werken 

In deze vierdaagse training leer je hoe je mensen helpt hun eigen problemen op te lossen. We laten je aan den lijve ervaren hoe ook jouw oplossend vermogen als begeleider wordt versterkt. Deze basistraining is gebaseerd op de beschrijving van de Oplossingsgerichte methodiek die in 2017 wetenschappelijke erkenning heeft gebracht in Nederland *.

Oplossingsgerichte Intervisie

Soms loopt het op het werk niet zoals je wilt. Je merkt dat je langere tijd met vragen rondloopt zoals: “Hoe had ik dit beter aan kunnen pakken?” of “ Hoe krijg ik meer invloed in deze situatie”? Je bent niet tevreden over hoe het gaat over het resultaat en je wilt dit graag eens met je collega’s bespreken.

Individuele Coaching

Soms worstel je met een probleem of wil je gewoon even met iemand klankborden over stappen die je wilt zetten.

 

Graag nemen we de tijd voor je om de situatie van jouw team te bespreken in een adviesgesprek of een aantal individuele coachingsgesprekken.

Voor een afspraak bel je naar: 06-44442873, of stuur een e-mail, dan nemen wij contact met je op.

 

 

 

 

 

Je krijgt meer informatie door op het product van je keuze te klikken.

Wil je iets met teamontwikkeling, maar weet je nog niet precies wat, klik dan hier voor een gratis adviesgesprek.