Begeleide Intervisie

Wij helpen je groep bij de start of als de intervisie (nog) niet zo goed loopt om zelfstandig met intervisie aan de slag te gaan. We begeleiden je groep 3 tot 5 keer waarbij we de methode afstemmen op de behoefte van de groep. We oefenen met het stellen van (oplossingsgerichte, coachende en verdiepende) vragen en staan stil om dit op een voor iedereen veilige en prettige manier te doen.

Resultaat:

  • Zelfstandig intervisie kunnen opzetten met je collega’s
  • Verbeterd functioneren van jezelf en van je team
  • Je hebt meer vaardigheid in het stellen van oplossingsgerichte, coachende en verdiepende vragen
  • Je hebt beter zicht op de competenties van elkaar

Frank is een prettige intervisor, brengt humor, is rustig, gericht op de positieve ervaringen. Frank zorgt ervoor dat wij de positieve leerpunten er uit halen, laat ons kijken naar wat er gelukt is en hoe je dit verder kan ontwikkelen bij jezelf, in je team en naar de cliënten.
Frank kan met heel weinig vragen je enorm na laten denken over je eigen handelen en je eigen gemoedstoestand. Om naar aanleiding van deze punten weer te zoeken waar de energie is en hoe je weer door kunt gaan. Frank geeft herkenning voor het feit dat we een zware job hebben en dat is gewoon fijn. Ellen Vooijs en Annemiek Waasdorp, Jeugdprofessionals