Over ons

PRofielfoto2Werken met Succes is opgericht door Frank van der Heijden. Hij heeft zich verdiept in methoden en werkvormen die het beste uit mensen en teams halen. Hij is gespecialiseerd in (team)coaching, oplossingsgericht werken en mediation. Zijn motto is: Doe meer van wat al goed gaat!

Hij is partner van InDialoogMediation en werkt samen met KWADRAET in België, als Senior Consultant bij OMNEON en docent bij Medling Academy.

Partners

Marloes Zewuster Eigenaar van ZOO. Marloes is gespecialiseerd in het inhoudelijk verbeteren van opleidingen, motiveert teams in organisaties om het beste uit zichzelf te halen en begeleidt individuen in de ontwikkeling van hun loopbaan.

 

 

 

 

Jac Rongen Eigenaar van Rongen Consult. Ervaringsleren is bij Jac Rongen meestal het uitgangspunt: Hij vertel niet per se ‘hoe het zit’, maar help wel bij het behalen van uw doelen. Verder is Jac erg voor oplossingsgericht werken: vooral kijken naar wat wel goed gaat. Door dat meer en beter te doen, is vaak al de helft gewonnen.

 

 

 

 

Hans Bolten Hans Bolten is filosoof en gespecialiseerd in het Socratisch gesprek. Hij houdt ervan om mensen te verleiden tot spreken en denken over voor hen wezenlijke zaken. Zijn passie is om nauwkeurigheid in het denken en spreken te bevorderen. Hij doet dit graag met humor en speelsheid, maar ook met strengheid en onverbiddelijkheid.

 

Onze samenwerkingspartner in België :