Werken met Succes

 

Werken met Succes laat professionals en teams effectiever en prettiger functioneren door uit te gaan van succes.

Leg dit najaar eens een straffe cursus tussen jouw boterham.

# 1 Oplossingsgerichte begeleidingstechniek – Gent  ma. 12, di. 13 en di. 27 september 2016 van 9u30 tot 16u30

‘Hou het simpel’ is het motto van ‘oplossingsgericht begeleiden’. Het is een eenvoudige maar uiterst efficiënte techniek om te begeleiden vanuit een oplossingsgerichte basishouding. Al vanaf het eerste gesprek levert deze methode bruikbare oplossingen! Begeleiding door Frank Van der Heijden

 

Ontdek meer over deze cursus

 MEETINSTRUMENT TEAMONTWIKKELING NU DIGITAAL!!

Hoe wij werken Wij trainen, coachen en adviseren teams en professionals door vooral voort te bouwen op behaalde successen. Wij verdiepen ons dus niet zozeer in problemen maar zoeken vooral samen naar wat (al) wel werkt, wat wel kan. De praktijk leert dat er met deze benadering sneller resultaat wordt geboekt en dus minder sessies nodig zijn. Dat scheelt in de kosten.

Ieder mens heeft wijsheid, kennis en kracht in huis om te veranderen. Werken met Succes is gespecialiseerd in het benadrukken en bevorderen van deze kwaliteiten. Wij geloven dat verandertrajecten maximaal effectief zijn als de mensen waar het om gaat zoveel mogelijk betrokken zijn en invloed uitoefenen op wat er gaat gebeuren (co-creatie). Daarom steken wij veel energie in communicatie tijdens onze opdrachten.

 

Wie wij zijn

 

PRofielfoto2Werken met Succes is opgericht door Frank van der Heijden. Hij heeft hij zich verdiept in methoden en werkvormen die het beste uit mensen en teams halen. Hij is gespecialiseerd in (team)Coaching, Oplossingsgericht Werken en Mediation. Zijn motto is: Doe meer van wat al goed gaat!

Hij is partner van InDialoogMediation en werkt samen met KWADRAET in België, als Senior Consultant bij OMNEON en trainer bij Medling Academy.

 

Partners

Marloes Zewuster Eigenaar van ZOO. Marloes is gespecialiseerd in het inhoudelijk verbeteren van opleidingen, motiveert teams in organisaties om het beste uit zichzelf te halen en begeleidt individuen in de ontwikkeling van hun loopbaan.

 

 

 

 

Jac Rongen Eigenaar van Rongen Consult. Ervaringsleren is bij Jac Rongen meestal het uitgangspunt: Hij vertel niet per se  ‘hoe het zit’, maar help wel bij het behalen van uw doelen. Verder is Jac erg voor oplossingsgericht werken: vooral kijken naar wat wel goed gaat. Door dat meer en beter te doen, is vaak al de helft gewonnen.

 

 

Hans Bolten   Hans Bolten is filosoof en gespecialiseerd in het Socratisch gesprek. Hij houdt ervan om mensen te verleiden tot spreken en denken over voor hen wezenlijke zaken. Zijn passie is om nauwkeurigheid in het denken en spreken te bevorderen. Hij doet dit graag met humor en speelsheid, maar ook met strengheid en onverbiddelijkheid.

 

Onze samenwerkingspartner in Belg

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.