Teamcoaching

Wil je de teamontwikkeling van je team versnellen? Wil je dat jouw team sneller en effectiever beslissingen neemt, beter communiceert, afspraken beter nakomt, op een hoger niveau samenwerkt?

Werken met Succes heeft veel ervaring met beginnende teams, teams in ontwikkeling en teams die gewoon heel goed samenwerken: 

Beginnend team

Een beginnend team is een losse verzameling van individuen die bezig zijn door onderlinge afstemming een groep te vormen. Dat gaat aarzelend, zoals bij baders aan de waterkant die eerst voelen hoe het water is en die er nog niet in durven. Uiteraard wil iedereen zo snel mogelijk effectief en prettig functioneren. Lees meer.

 

Team in ontwikkeling

Soms loopt het niet lekker in het team. Verschillende pogingen om het tij te keren hebben nog niet het gewenste resultaat opgeleverd. Er blijven onderlinge spanningen, beslissingen worden uitgesteld, afspraken niet goed nagekomen, ziekteverzuim neemt toe en er wordt veel geklaagd bij de leidinggevende. Lees meer.

 

Team evaluatie

Gelukkig gaat het bij de meeste teams goed. De productie wordt gehaald, de sfeer is prima, het ziekteverzuim normaal. Geen reden tot klagen, vooral zo doorgaan zou je zeggen. Zo af en toe stilstaan bij de ontwikkeling van je team is een goed idee. Lees meer.